Aigua potable

AIGUANETA: el compromís amb la seguretat de l’aigua que consumeixes

A AIGUANETA ens dediquem a transportar aigua potable per al consum humà. Els nostres camions cisterna, homologats per al transport d’aigua potable i que compten amb diverses capacitats, ens permeten subministrar l’aigua directament a domicilis, indústries i vaixells.

El nostre compromís amb la qualitat i la salubritat de l’aigua que distribuïm és excepcional. A més, vetllem per assegurar-nos de que tot el procés de càrrega, transport i descàrrega es realitza amb el màxim rigor, tenint en compte les mesures de seguretat pertinents. Així, prevenim possibles incidents i garantim un servei de qualitat.

Estem inscrits al Registre Sanitari d’Indústries i Productes Alimentaris de Catalunya (RSIPAC), amb el número de registre sanitari nº 27.04445/CAT tot garantint la qualitat i seguretat del nostre producte.

Amb més de cinc dècades d’experiència en el subministrament d’aigua potable, ens sentim satisfets de seguir proporcionant un servei fiable i eficient als nostres clients. El nostre objectiu és superar les seves expectatives i proporcionar-los un subministrament d’aigua impecable.

Vols un pressupost? o tens alguna pregunta?

Omple el següent formulari i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible

  Horari de servei

  De dilluns a divendres
  de 8h a 18h

  Adreça

  Carrer Isaac Peral, 8F
  08420 Canovelles, Barcelona

  Contactar

  t. 93 849 63 18 / 691 350 038 · mail: info@aiguaneta.cat